AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryum içinde balıklar görmek

Kahve falında akvaryum içinde balıklar görmek

Kahve falında akvaryum içinde balıklar görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryum içinde balıklar gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Kahve falında akvaryum içinde büyük balık görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında akvaryum içinde süs balığı görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında akvaryum içinde balıklar görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akvaryum içinde renkli balıklar görmek işlerinin düzeleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında akvaryum içinde insan görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, güzel davetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akvaryum içinde kedi görmek sabrını zorlayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini akvaryumun içinde görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, beklentilerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında akvaryumun içinde yılan görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir