AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryum balık almak

Kahve falında akvaryum balık almak

Kahve falında akvaryum balık almak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, başarılarının devamının geleceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına inanılır.

Kahve falında akvaryum balık almak gördüyseniz:

  • Sizi belli bir yöne çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında akvaryumda siyah balık görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına yorulur.

Kahve falında akvaryum balıklarının öldüğünü görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında balık akvaryum görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Kahve falında balıkları akvaryuma koymak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda küçük balıklar görmek rahat nefes almaya başlayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında turuncu akvaryum balığı görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında balık akvaryumu görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryumda çok balık görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, çözüm yolları bulamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir