AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürmek istemek

Kahve falında birini öldürmek istemek

Kahve falında birini öldürmek istemek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, hayatının başarılarla dolacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birini öldürmek istemek gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin seni öldürmek istediğini görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında birini öldürmeyi istemek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında öldürülmek istemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini öldürmek istemek bereketli işlere gireceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öldürmek istemek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmek istemek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında birinin beni öldürmek istediğini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öldürülmek istediğini görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir