AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam namazı için abdest almak

Kahve falında akşam namazı için abdest almak

Kahve falında akşam namazı için abdest almak kötü kimselerin ağına düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, kalp kırmaya, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akşam namazı için abdest almak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında akşam namazı için abdest almak beklentilerine ulaşacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alıp akşam namazı kılmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, onurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında akşam namazının farzını kılmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, neşesini kaçıracağına işarettir.

Kahve falında akşam namazını yanlış kılmak engel teşkil edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam namazına durmak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akşam namazı görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında camide akşam namazı kılmak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet eder.

Kahve falında akşam namazı kaçırmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir