AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini emzirirken görmek

Kahve falında birini emzirirken görmek

Kahve falında birini emzirirken görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, namaz kılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birini emzirirken gördüyseniz:

  • Şimdilik plan aşamasını geçmemenizde fayda var.

Kahve falında emziren bir kadın görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek em görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında yunus emre ismini görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevinileceğine delalettir.

Kahve falında bebek emzirmeyi görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan emici görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet eder.

Kahve falında emre isimli erkek görmek daha fazla rızık elde edileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek emzirmeye çalışmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek emzirmeye çalışmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir