AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çimdiklemek

Kahve falında birini çimdiklemek

Kahve falında birini çimdiklemek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini çimdiklemek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında birini çimdiklemek daha lüks bir hayat yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında birinin çimdiklemek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kol çimdiklemek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, prestij kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir