Kahve falında birini camide görmek

Kahve falında birini camide görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, anne baba duası alacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında birini camide gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kıldığını görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında camide şarkı söylemek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, prestij sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılarken engellenmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında camide cenaze görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını camide görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında camide ilahi söylemek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında camide ayak yıkamak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında camide mevlit okunduğunu görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top