AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini temizlemek

Kahve falında büyük abdestini temizlemek

Kahve falında büyük abdestini temizlemek daha fazla kazanç getireceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, büyük hatalar yapacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Kahve falında büyük abdestini yapmak ve temizlemek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdest temizlemek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdest yapıp temizlemek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdesti temizlemek borçlarını ödeyeceğine, işlerin canlanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının büyük abdestini temizlemek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve temizlemek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdest temizlediğini görmek isteklerinin erteleneceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük abdest yapmak temizlemek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir