AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini aramak ve bulmak

Kahve falında birini aramak ve bulmak

Kahve falında birini aramak ve bulmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında birini aramak ve bulmak gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Kahve falında aradığı yeri bulmak epey bir zarara uğrayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine inanılır.

Kahve falında aradığı şeyi bulmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın aramak ve bulmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında aradığını bulmak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birini aramak ve bulmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabı aramak ve bulmak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeğe isim aramak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek taş yüzük aramak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir