Kahve falında birini ameliyat olmuş görmek

Kahve falında birini ameliyat olmuş görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, başka işler deneyeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Kahve falında birini ameliyat olmuş gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Kahve falında ameliyat izlemek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat masasında olduğunu görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ameliyat masasında görmek bunun farkına varacağına, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ameliyat önlüğü giymek ortak edineceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalettir.

Kahve falında kulağından ameliyat olmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ameliyatla doğum yapmak geçim derdine düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında ameliyatlı bebek görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Kahve falında ameliyatı olmak yeni bir işe girileceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir