AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine selpak vermek

Kahve falında birine selpak vermek

Kahve falında birine selpak vermek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birine selpak vermek gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Kahve falında birine selpak vermek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, umutların biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek eski enerjisini bulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selpak mendil görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında selpak vermek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında selpak mendil vermek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selpak satmak kuş gibi hafifleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz selpak görmek sıkıntılarının daha da artacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selpak görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir