AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine örgü örmek

Kahve falında birine örgü örmek

Kahve falında birine örgü örmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine örgü örmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında saç örgüsü örmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında iple örgü örmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek örgüsü örmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalettir.

Kahve falında yeşil iple örgü örmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah iple örgü örmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz örgü örmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında şişle örgü örmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Kahve falında örgü örmek ve sökmek keyifli günler geçireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir