AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ölüm haberi vermek

Kahve falında birine ölüm haberi vermek

Kahve falında birine ölüm haberi vermek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında birine ölüm haberi vermek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içinde olmaya devam ediyorsunuz.

Kahve falında bir tanıdığının ölüm haberini almak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüm haberi duymak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ölüm haberini duymak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla ölüm haberi almak yaşamının tadını çıkaracağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden ölüm haberi almak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin ölüm haberini almak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında karısının ölüm haberini almak hakkıyla kazanca, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan birinin ölüm haberini duymak yükünün hafifleyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir