AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine köfte vermek

Kahve falında birine köfte vermek

Kahve falında birine köfte vermek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında birine köfte vermek gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Kahve falında acılı çiğ köfte görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sarımsaklı köfte görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmemiş köfte yemek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında mercimek köfte yemek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, geçim derdinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında köftelik bulgur görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyma köfte görmek ticaretin açılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çiğ köfte vermek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında köfte yaptığını görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir