AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ köfte vermek

Kahve falında çiğ köfte vermek

Kahve falında çiğ köfte vermek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ köfte vermek gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Kahve falında etli çiğ köfte görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ köfte yediğini görmek hayır duaları alacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ köfte yoğurduğunu görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında etsiz çiğ köfte yemek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında çiğ köfte görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimekli çiğ köfte yemek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acılı çiğ köfte yemek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ köfte ikram etmek hatalarını düzelteceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir