AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine içten sarılmak

Kahve falında birine içten sarılmak

Kahve falında birine içten sarılmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında birine içten sarılmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında birine içten sarılmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, giderlerin artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içten sarılmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında içten ağlamak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında içten merdivenli ev görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında çok içten gülmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içten dua etmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içten içe ağlamak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında çok içten ağlamak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir