AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine fal baktırmak

Kahve falında birine fal baktırmak

Kahve falında birine fal baktırmak yaşama dört elle sarılacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, huzurunun yerinde olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine fal baktırmak gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Kahve falında falda yüzük görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve falında araba görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında falda cenaze görmek düzeninin sarsılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kahve falı bakıldığını görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahve falı kapatmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına yorulur.

Kahve falında kahve falında cami görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında kahve falına baktırdığını görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kahve falına bakmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir