AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine borç ödemek

Kahve falında birine borç ödemek

Kahve falında birine borç ödemek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında birine borç ödemek gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında birinin borç ödediğini görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında birine borç ödemek yeniden bir araya geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında borçlarını ödediğini görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının borcunu ödemek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin borcunu ödemek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün borcunu ödemek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birine borcunu ödemek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında borç ödediğini görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir