AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden hediye küpe almak

Kahve falında birinden hediye küpe almak

Kahve falında birinden hediye küpe almak işindeki bereketin de çoğalacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, şansın kaçacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çirkin bir iş yapmaya, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden hediye küpe almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında altın küpe hediye edildiğini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe hediye vermek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine küpe hediye etmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın küpe hediye aldığını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalettir.

Kahve falında inci küpe hediye almak zahmete ve çileye düşeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küpe hediye vermek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine inanılır.

Kahve falında altın küpe hediye etmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında gümüş küpe hediye almak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir