AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden beyaz peynir almak

Kahve falında birinden beyaz peynir almak

Kahve falında birinden beyaz peynir almak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, cesaretinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında birinden beyaz peynir almak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Kahve falında beyaz kalıp peynir görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, işlerin aksayacağına inanılır.

Kahve falında kalıp beyaz peynir görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Kahve falında birinden beyaz peynir almak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz peynir yediğini görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, yeniden can bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz peynir kesmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz peynir satın almak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz peynir almak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz peynir görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir