AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle barışmak

Kahve falında birileriyle barışmak

Kahve falında birileriyle barışmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına yorulur.

Kahve falında birileriyle barışmak gördüyseniz:

  • Fazla sayıda karşılaşma, selamlaşma ya da bağlantı kanalıyla, daha fazla eğlence, kazanç ya da her türlü iyi şey gelebilir.

Kahve falında küs olduğun birileriyle barışmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kariyer planının altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birileriyle barışmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşıyla barışmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barışmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle barışmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında küsmek barışmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında küstüğün arkadaşla barışmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında barışmak istemek bol kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir