Kahve falında birilerinin baktığını görmek

Kahve falında birilerinin baktığını görmek rahatının bozulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında birilerinin baktığını gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Kahve falında birilerini yangından kurtarmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ilişkiye giren birilerini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında evde birilerini görmek yüksek bir makama geleceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birileri tarafından kaçırılmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında birileriyle vedalaşmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında birileri öldürmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet eder.

Kahve falında birilerinin saldırdığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Kahve falında tartışan birilerini görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir