AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok bebek doğurmak

Kahve falında birçok bebek doğurmak

Kahve falında birçok bebek doğurmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı veya sunmanız gerekenleri sunum biçiminizi güçlendirmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında birçok bebek doğurmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında birçok erkek bebek görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında birçok bebek görmek üzüleceğine, yıkılacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye delalet eder.

Kahve falında bebek doğuran birini görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının erkek bebek doğurduğunu görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç gözlü bebek doğurmak afiyette giden düzeninden olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden bebek doğurmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğurtmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir