AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira vermek

Kahve falında bira vermek

Kahve falında bira vermek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, rakipleri mağlup edeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında bira vermek gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Kahve falında boş bira şişeleri görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında boş bira şişesi toplamak sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, iç açıcı sözlere tabir olunur.

Kahve falında sıcak bira içmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bira kasası görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bira kapağı görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle bira içmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir