AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakinini ölmüş görmek

Kahve falında bir yakinini ölmüş görmek

Kahve falında bir yakinini ölmüş görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, makamından olacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakinini ölmüş gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yakinini öldü görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakinini ölmüş görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yakininin hamile olduğunu görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında bir yakinin kanser olduğunu görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakin birinin öldüğünü görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakinlarinin öldüğünü görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakinindan para almak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, insanların hayır dualarını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakininin mezarini görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir