Kahve falında bir yakınını hamile görmek

Kahve falında bir yakınını hamile görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, duygularını açığa vuracağına, istihdam edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınını hamile gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Kahve falında bir yakının hamile olduğunu görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek kaybettiği şeyi bulmasına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, zararını tamamen kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın birinin hamile olduğunu görmek kazancın artacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yakınını hamile görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yakın birini hamile görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında yakını hamile görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yakının hamile olduğunu görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir