AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir türlü hazırlanamamak

Kahve falında bir türlü hazırlanamamak

Kahve falında bir türlü hazırlanamamak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, bereketli yağmurlara, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, çok başarılı olacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Kahve falında bir türlü hazırlanamamak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında bir türlü hazırlanamamak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında bir türlü doğum yapamamak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında her türlü hayvan görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında türlü yemek görmek büyük bir ihanete uğranacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türlü görmek işlerin başına geçeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında türlü böcekler görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her türlü böcek görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kötü günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında türlü yemeği görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir