AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir otelde kalmak

Kahve falında bir otelde kalmak

Kahve falında bir otelde kalmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, statü atlayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir otelde kalmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında otelde kalmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir otelde kalmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otel odasında kalmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalettir.

Kahve falında otel kalmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lüks otelde kalmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, yeni işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otel lobisi görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında otelde asansöre binmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otelde konaklamak maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir