AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı kaçırmak

Kahve falında bir kızı kaçırmak

Kahve falında bir kızı kaçırmak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine tabir olunur.

Kahve falında bir kızı kaçırmak gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinin veya rutin ödemelerin yeni yıldan önce düzene sokulması gerekebilir.

Kahve falında sevdiği kızı kaçırmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında kızının kaçırılması görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızını kaçırmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın kaçırıldığını görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına inanılır.

Kahve falında kızın kaçırıldığını görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızın kocaya kaçtığını görmek kazançlı bir işe girileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında kızı kaçırmak çocuk sahibi olacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını kaçmış görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir