Kahve falında bir kişinin evli olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin evli olduğunu görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin evli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Kahve falında evli kişinin tekrar evlenmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kişiyle evli olmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle evli olmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında evli kişinin yeniden evlendiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle evli olduğunu görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giydiğini görmek başarılı olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir