AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının namaz kıldığını görmek

Kahve falında bir kadının namaz kıldığını görmek

Kahve falında bir kadının namaz kıldığını görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kötü günler yaşayacağına, rızık elde edeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Herkes gibi davranmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında kadının arkasında namaz kılmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın erkek karışık namaz kılmak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Kahve falında kadın imamın arkasında namaz kılmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının namaz kıldığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kıldıran kadın görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadınlara namaz kıldırmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında kadınlarla namaz kılmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında kadın erkek namaz kılmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir