AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı gülerken görmek

Kahve falında bir insanı gülerken görmek

Kahve falında bir insanı gülerken görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı gülerken gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Kahve falında sevdiğin insanı gülerken görmek hafif ve iyi hissedeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insanı gülerek görmek kazancının helal para olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş insanı gülerken görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bir insanı gülerken görmek güllük gülistanlık olacağına, büyük emekler vereceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanı gülerken görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında gülümseyen insanlar görmek anne babanın birbirine düşeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanı gülerken görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında güler yüzlü insanlar görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir