AnaSayfa / Genel / Kahve falında akıllı telefon görmek

Kahve falında akıllı telefon görmek

Kahve falında akıllı telefon görmek kederleneceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalettir.

Kahve falında akıllı telefon gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da hareket ettiğiniz kişilerin gizli planları olabilir.

Kahve falında akıllı telefon görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında delinin akıllandığını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akıl danışmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında birine akıl vermek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında akıl hastanesine gitmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akıl almak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akıl hastanesinden kaçmak onu yalnız bırakmayacağına, bol dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında akıl hastası olmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir