AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eve misafir olmak

Kahve falında bir eve misafir olmak

Kahve falında bir eve misafir olmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, hayattan elini eteğini çekeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne çok artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir eve misafir olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında dağınık eve misafir geldiğini görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Kahve falında evde yabancı misafir görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında evde misafir görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında evde tanımadığın misafir görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında evde misafire yemek vermek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve kalabalık misafir geldiğini görmek rahatın kaçacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir evde misafir olmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev ve misafir görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir