AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eve gizlice girdiğini görmek

Kahve falında bir eve gizlice girdiğini görmek

Kahve falında bir eve gizlice girdiğini görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir eve gizlice girdiğini gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bir eve gizlice girdiğini görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Kahve falında bir eve gizlice girmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gizlice bir eve girmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eve gizlice girmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında gizlice evlendiğini görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine gizlice girmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının evine gizlice girmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gizlice ağlamak kişinin zor günlerden geçeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir