AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eşya kaybetmek

Kahve falında bir eşya kaybetmek

Kahve falında bir eşya kaybetmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sırların ortaya çıkmasına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir eşya kaybetmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide orta yolu bulmak zor olabilir.

Kahve falında değerli bir eşya kaybetmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bir eşya kaybetmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına alamet eder.

Kahve falında kaybedilen bir eşyayı bulmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşya kaybetmek yeni planlar yapacağına, yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bir eşyayı kaybetmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşyayı kaybetmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eşyaları kaybetmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işarettir.

Kahve falında değerli eşyanı kaybetmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir