AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek çocuğunun öldüğünü görmek

Kahve falında bir erkek çocuğunun öldüğünü görmek

Kahve falında bir erkek çocuğunun öldüğünü görmek çok iyi işler ortaya konacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çözümlere kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında bir erkek çocuğunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında kendi erkek çocuğunun öldüğünü görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu öldüğünü görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkek çocuğun öldüğünü görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu öldürmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu öldürmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında bir erkek çocuğunun öldüğünü görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu öldürdüğünü görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir