AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe sarılmak

Kahve falında bir erkeğe sarılmak

Kahve falında bir erkeğe sarılmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp uyumak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç bir erkeğe sarılmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı erkek çocuğu görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun erkeğe sarılmak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kurulu düzeni olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık erkeğe sarılmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir erkeğe sarılmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir