AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir davette bulunmak

Kahve falında bir davette bulunmak

Kahve falında bir davette bulunmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, işlerin rayından çıkacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir davette bulunmak gördüyseniz:

  • İnsanların hayatınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında bir davette bulunmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında davette bulunmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir davete gitmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanı yemeğe davet etmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kahvaltıya davet edilmek yağmur yağmamasına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafir davet etmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ona mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında davet masası görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek daveti verdiğini görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir