AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğe sahip olmak

Kahve falında bir bebeğe sahip olmak

Kahve falında bir bebeğe sahip olmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, kötü halin son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeğe sahip olmak gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında erkek bebeğe sahip olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında ikiz bebeğe sahip olmak hem mal ve para kaybedeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeği sahiplenmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ikiz bebek sahibi olmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında ikiz erkek bebek sahibi olmak büyük özgüven kazanacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmeden bebek sahibi olmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği sahiplenmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ikiz bebek sahibi olduğunu görmek anlaşmazlıkların biteceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir