Kahve falında bir başkasının uyuduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının uyuduğunu görmek kazancında artış olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, zenginlik elde edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasının uyuduğunu gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yol üstünde uyumak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta erkekle uyumak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sarılarak uyumak malvarlığının çok daha artacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz aşırı uyumak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin uyuduğunu görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, büyük atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin evinde uyumak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta uyumak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında köpekle uyumak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir