AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının evinde yemek yemek

Kahve falında bir başkasının evinde yemek yemek

Kahve falında bir başkasının evinde yemek yemek işinde de büyük başarılara imza atacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine inanılır.

Kahve falında bir başkasının evinde yemek yemek gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın evinde yemek yemek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evinde yemek yemek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin evinde yemek yemek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evinde yemek yediğini görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yeni kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü evinde yemek yemek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı birinin evinde yemek yemek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında cenaze evinde yemek yapmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına işaret eder.

Kahve falında taziye evinde yemek yemek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir