AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının arabasını kullanmak

Kahve falında bir başkasının arabasını kullanmak

Kahve falında bir başkasının arabasını kullanmak iyi geçiminin biteceğine, büyük mutluluk duyulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının arabasını kullanmak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Kahve falında ters araba kullanmak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, daha isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında çok iyi araba kullanmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı araba kullanmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulur.

Kahve falında kocasının araba kullandığını görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayı çok hızlı kullanmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında çamurda araba kullanmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk defa araba kullanmak kötü ve zor günler yaşayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun araba kullandığını görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir