Kahve falında bir başkasını namaz kılarken görmek

Kahve falında bir başkasını namaz kılarken görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha sık bir araya geleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasını namaz kılarken gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında sokakta namaz kılanları görmek yaşam standartlarının artacağına, başarının garantileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılanların önünden geçmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılarken saldırıya uğramak fal sahibinin yalnızlaşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini namaz kılarken görmek ağız tadı ile yaşanacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılana engel olmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi namaz kılarken görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namaz kılanları görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sabah namazı kılan birini görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, borçları varsa ödeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir