AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir aktörle öpüşmek

Kahve falında bir aktörle öpüşmek

Kahve falında bir aktörle öpüşmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, insanların takdirini kazanacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir aktörle öpüşmek gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Kahve falında aktör oyuncu görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, başına türlü belalar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş aktör görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir aktör görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü aktör görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında film aktörü görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aktörle sevgili olmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı aktör görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında aktör görmek variyet sahibi olacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir