AnaSayfa / Genel / Kahve falında binlerce karınca görmek

Kahve falında binlerce karınca görmek

Kahve falında binlerce karınca görmek şansızlığın kırılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet eder.

Kahve falında binlerce karınca gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Kahve falında karıncaların üstüne çıktığını görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından karınca çıkmak kendini dinine daha fazla vereceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karıncalara yemek vermek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, evlenme yolunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde karınca görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karınca beslediğini görmek ister istemez başının belaya gireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalet eder.

Kahve falında küçük karıncalar görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karınca yuvası görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında karıncaları üstünde görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir