AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediğin meyveyi yemek

Kahve falında bilmediğin meyveyi yemek

Kahve falında bilmediğin meyveyi yemek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, bilgilerle donanacağına, yokluğa düşeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bilmediğin meyveyi yemek gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Kahve falında bilmediğim meyve yemek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden meyve yemek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, canının sağ olacağına işarettir.

Kahve falında çeşit çeşit meyve yemek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karışık meyve yemek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş meyve yemek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında büyük meyve yemek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında olgunlaşmış meyve yemek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç bilmediğin bir meyve yemek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir