AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezikleri çalınmak

Kahve falında bilezikleri çalınmak

Kahve falında bilezikleri çalınmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, haksızlık edeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında bilezikleri çalınmak gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında bileziklerin çalındığını görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bileziğin çalındığını görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, girilen yolda zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında bilezik çalındığını görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında altın bileziğinin çalındığını görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bileziğin çalındığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, içine fesat düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bilezikleri çalınmak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabısının çalındığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çalınmış para görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir