AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak çakı görmek

Kahve falında bıçak çakı görmek

Kahve falında bıçak çakı görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, fenalıkta bulunmaya, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak çakı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında çakı bıçak görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bıçak çakı görmek devlete hizmet etmeye, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında çakı bıçağı görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında altın çakı görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde çakı görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık çakı görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında çakı bulmak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çakı görmek dertlerin sona ereceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir