AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi sürü böcek görmek

Kahve falında bi sürü böcek görmek

Kahve falında bi sürü böcek görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi sürü böcek gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında bir sürü böcek görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kara böcek görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği sürüsü görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında böcek sürüsü öldürmek hem de yeni mülkler satın alacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde böcek görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hak yemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bi sürü böcek görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü uğur böceği görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü böcek öldürmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir